Dacă ești aici pentru o listă exclusivă de filme horror premium, ești în locul potrivit. Nu rata această listă. Iată Top Filme Horror Noi 2024 ce merită văzute.

FILMUL CARE OCUPĂ PRIMUL LOC TE VA ȘOCA! STAI ALĂTURI DE NOI PENTRU A AFLA!

Mai jos, veți găsi un top de filme horror noi din 2024, unde teroarea prinde viață și suspansul te captivează. Aceste filme te vor duce în călătorii înfricoșătoare și te vor determina să te întrebi: Oare chiar există așa ceva? Aceast TOP este EXCLUSIV SI UNIC.

10.Renfield (2021)

Când spui Renfield, spui Dracula. Povestea filmului se axează pe Renfield, servitorul obsedat al vampirului Dracula. Deși în romanul clasic „Dracula” al lui Bram Stoker, Renfield este prezentat ca un personaj secundar, acest film îl aduce în prim plan, investigând motivațiile și schimbările sale într-un mod captivant.

Un film plin de suspans, cu un amestec de elemente de groază, acțiune și umor. Umor? Stai ce? Chiar dacă nu-ți plac scenele cu puțin umor din filmele horror, îți garantez, îți va plăcea filmul. Dar nu uita, acesta se află tocmai pe locul 10, rămâi cu noi pentru a afla ce film se află pe primul loc.

9.SAW X (2023)

Filme din Seria SAW = Filme Tortura. Saw X este un thriller captivant care continuă tradiția seriei Saw, aducând în prim plan jocurile mortale orchestrate de misteriosul criminal Jigsaw. Cu teste brutale și confruntări tensionate, filmul explorează teme profunde despre morala umană și lupta pentru supraviețuire în fața haosului.

În timp ce misterul din spatele lui Jigsaw se dezvăluie, spectatori sunt purtați într-o călătorie plină de surprize și momente șocante, întrebându-se cât de departe sunt personajele dispuse să meargă pentru a descoperi adevărul.

Acum vorbind de la scriitor la cititor, acest film își merită locul în topul filmelor horror noi din 2024? Ei bine, da. Nu uita, dacă ai dubii în privința acestui film, gândește-te că filmul relatează cu realitate. Să continuăm cu topul.

8.Talk To Me (2022)

Infricosatoare imaginea, asa e? Hai sa-ti spun povestea filmului, care, sincer mi-a dat de gandit. La o petrecere, Mia și prietenii ei folosesc o mână tăiată pentru a comunica cu spiritele. Ciudat, asa e? Mia începe să încerce să rezolve o tragedie familială, dar totul ia o întorsătură întunecată.

În lupta pentru a salva pe cineva drag, Mia se confruntă cu teroare și dezvăluiri șocante, punându-și propria viață în pericol. Cum sună acest film? Se poate încadra în acest top de filme horror 2024? Răspunsul este da, conținutul și bugetul filmului își spun cuvântul.

7.Titane (2021)

Titane este un film francez captivant care urmărește povestea lui Alexia, o tânără cu o legătură stranie cu mașinile, după ce a avut un accident ciudat în copilărie. Ea se angajează într-o călătorie tulburătoare de auto-descoperire, plină de elemente de groază și mister.

Interesant? Iti spun eu, DA! Acorda timp acestui film, nu vei regreta. Mereu cand recomand un film horror prietenilor il aleg pe acesta deoarece este potrivit, din multe puncte de vedere. Te las pe tine sa descoperi secretele acestui film, dar, daca nu esti convins, iata urmatorul film care cu siguranta iti va place.

6.Skinamarink (2022)

Stai ce? O poză blurată cu o fată? Doi copii se trezesc noaptea și constată că tatăl lor lipsește, iar ferestrele și ușile casei au dispărut. Încercând să facă față situației stranii, ei se adună în sufragerie pentru o petrecere de somn, sperând că vor fi salvați. Dar descoperă că sunt supravegheați de ceva înfricoșător. Te-am cucerit cu acest film, este?

Îți prezint filmul Skinmarinik din anul 2022. Un film excelent pe care l-am văzut și revăzut de atâtea ori. Este exact ce trebuie pentru o seară cu adevărat horror. Spune-mi în comentarii dacă ai mai dormit la noapte?!

5.Lullaby (2022)

Wow. Deja am ajuns la locul 5 în acest top de filme horror noi din 2024. Nu puteam continua acest top fără a prezenta și recomanda acest film care este: IN-CRE-DI-BIL!

O mamă proaspătă descoperă o melodie de adormit într-o carte antică, considerând-o curând o binecuvântare pentru a calma agitația bebelușului ei. Cu toate acestea, ceea ce începe ca un comfort se transformă într-un coșmar când melodia pare să trezească un rău ancestral.

Cu fiecare cântec de leagăn, prezența sinistră a demonului Lilith devine tot mai palpabilă, aducând cu sine un lanț de evenimente înspăimântătoare care amenință să distrugă totul în jurul ei. Povestea este captivantă și foarte înfricoșătoare. Recomand acest film, este WOW.

4.Barbarian (2022)

Sosind pentru un interviu de angajare, o tânără ajunge la închirierea ei Airbnb în miezul nopții, doar pentru a descoperi că casa a fost rezervată greșit și că un străin locuiește deja acolo. În ciuda îndoielilor, decide să rămână peste noapte, dar își dă seama curând că există mult mai multe motive de teamă în acea casă decât celălalt oaspete.

Acest film ocupă locul 4 în acest top de filme horror noi din 2024. Nimic de spus despre acest film, este exact ce trebuie. Vă așteptăm în comentarii cu părerea voastră despre acest film. Nu a dezamăgit și nu vă va dezamăgi niciodată, este o capodoperă de film.

3.Exorcistul Papei (2023)

Filmul urmărește călătoria unui preot exorcist desemnat de Vatican pentru a lupta împotriva puterilor malefice și pentru a salva sufletele capturate de diavol. În timp ce se confruntă cu diverse cazuri de posesie demonică, el trebuie să-și înfrunte propriile îndoieli și să-și depășească temerile.

Cu siguranță ai auzit despre acest film. A fost și încă este extrem de popular. Niciun alt film nu este mai potrivit pentru locul 3 în acest top. Este un film cu buget mare, de calitate și care-și onorează promisiunile. Te încurajez să-l vezi măcar o dată, nu vei regreta.

Cu toate acestea fiind spuse, să trecem la următorul film care cu siguranța te va captiva.

2.Malignant (2021)

După douăzeci și șapte de ani, Madison se trezește abuzată într-un spital din Seattle. Viziunile sale înspăimântătoare ale crimelor o bântuie, iar trecutul său devine din ce în ce mai evident, tulburând atât ea, cât și detectivii locali. Dar sunt aceste crime doar produsul imaginației sale tulburate? Ce leagă trecutul de prezent, cerând răspunsuri și sânge?

Este monstrul real? Răspunsul este, DA! Dacă te întrebi: „Mă voi speria?” răspunsul este, DA! Acest film este cu totul special. Este atât de bun încât și cei mai critici l-au apreciat. Ce mai aștepți? Așază-te comod undeva prin casă și dă play la film.

Te rog și invit să vizualizezi această capodoperă de film, care sincer, l-aș fi pus și pe primul loc. Dar vei înțelege de ce nu se află pe primul loc în cele ce urmează. Ești pregătit pentru locul 1 în top filme horror noi din 2024?

1.Serbian Film (2010)

Serbian Film” urmărește povestea lui Miloš, un fost actor porno, care se implică într-un proiect cinematografic aparent inofensiv, dar care se transformă rapid într-un coșmar plin de violență și abuzuri. Confruntându-se cu propriul său trecut și cu amenințările la adresa familiei sale, Miloș trebuie să găsească o cale de scăpare din această lume întunecată și brutală.

Este un film provocator care explorează teme profunde legate de corupție, decadere morală și limitele umane.

Cu acestea fiind spuse, acest film ocupă locul 1. De ce? Simplu, este groaznic de horror. Și un adevăr mai puțin plăcut despre acest film este că prezintă fapte din realitate. Nu este pentru oricine, plus de asta a fost interzis în foarte multe țări.

Deci, este acest film pentru tine?

Depinde de tine. Dacă ești obișnuit cu un conținut foarte explicit, răspunsul este DA.

In cele din urmă, te aștept cu o părere despre acest film în comentarii.

Mai vrei asemenea topuri?