În ultimele două decenii, televiziunea a găzduit seriale online care au redefinit genurile și au captivat milioane de telespectatori.

De la drame intense și criminale, la epice fantastice și comedii memorabile, aceste opere au cucerit inimile publicului prin povești captivante și personaje remarcabile.

Astăzi, ne vom îndrepta atenția către cele mai strălucite exemple ale artei de seriale online moderne, care au lăsat o amprentă de neșters în peisajul cultural al ultimelor decenii.

Acum, iată topul nostru de seriale care merită văzute:

10. The Crown (2016)

the crown 2016

O dramă istorică care explorează viața reginei Elisabeta a II-a și impactul domniei sale asupra politicii și societății britanice, cu o atenție deosebită acordată detaliilor istorice și relațiilor personale.

9. Chernobyl (2019)

chernobyl 2019

O dramatizare tulburătoare a dezastrului nuclear de la Cernobîl, concentrându-se pe eforturile eroice de salvare și investigație într-un mediu plin de pericol și dezinformare. Printre cele mai bune seriale online din ultimii 5 ani.

8. Fleabag (2016)

fleabag 2016

O comedie-dramă inteligentă și provocatoare despre o femeie tânără din Londra care se confruntă cu relațiile disfuncționale, pierderea și propriile demone interioare.

7. Black Mirror (2011)

black mirror 2011

O serie antologică de povești speculative despre impactul tehnologiei moderne asupra umanității, explorând teme precum dependența de social media, supravegherea și inteligența artificială. Printre cele mai bune seriale online din ultimii 15 ani.

6. Stranger Things (2016)

stranger things 2016

O aventură supranaturală care amintește de nostalgia anilor ’80, cu un grup de copii care se confruntă cu forțe supranaturale într-un oraș mic și liniștit.

5. Mad Men (2007)

mad men 2007

O incursiune în lumea publicității din anii ’60, cu un anti-erou carismatic care navighează prin societatea conservatoare și schimbările culturale ale epocii.

4. The Wire (2002) – Top Seriale Online

seriale online

O analiză detaliată a vieții în orașul Baltimore, dezvăluind interacțiunile complexe dintre polițiști, traficanți de droguri și comunități marginalizate.

3. The Sopranos (1999) – Top Seriale Online

seriale online

O explorare profundă a lumii mafiei din New Jersey, cu un șef mafiot care se luptă cu probleme personale și profesionale într-o lume periculoasă.

2. Game of Thrones (2011) – Top Seriale Online

seriale online

Un epic medieval cu politici complicate, intrigi și conflicte violente pentru tronul de fier într-o lume fictivă plină de personaje memorabile și surprize șocante.

1. Breaking Bad (2008) – Top Seriale Online

seriale online

O poveste despre transformarea unui profesor de chimie învățător într-un producător de droguri, evidențiind conflictele morale și consecințele acțiunilor sale.

Unde le poți viziona?

Aceste seriale online enumerate sunt disponibile pe platforme de streaming populare, inclusiv Netflix, HBO Max, Amazon Prime Video, Hulu și Disney+.

Pentru a le viziona, trebuie să te abonezi la serviciile respective.

Alege-ți bine serialul!

La seriale online preferate pot fi influențate de mai mulți factori personali, precum genul preferat. Ex: dramă, comedie, crimă, fantasy etc. Preferințele legate de personaje și poveste, tonul și stilul serialului, dar și disponibilitatea pe platforme de streaming.

În plus, poți lua în considerare și recenziile și ratingurile critice sau ale publicului pentru a te asigura că alegi un serial bine primit și apreciat de alții.

Cu toate acestea, cel mai important este să îți asculți propriile preferințe și să încerci diverse seriale online până găsești acelul care te captivează și te conectează cel mai mult.

Castiga premii lunare! Mai multe informații aici.