Rockstar Games este o companie de jocuri video cunoscută pentru seria Grand Theft Auto (GTA).

Fondată în 1998, firma a fost creată de frații Sam și Dan Houser, alături de alți parteneri. Jocurile lor sunt renumite pentru lumi deschise, povești captivante și gameplay-ul distractiv.

În plus față de GTA, Rockstar a dezvoltat și alte titluri de succes precum Red Dead Redemption și Max Payne. Cu fiecare nou proiect, ei continuă să surprindă și să încânte fanii jocurilor video, consolidându-și reputația în industrie.

Jocuri așteptate în viitor:

rockstar
 1. Grand Theft Auto VI (GTA VI): O continuare a celebrei serii GTA, care va aduce probabil o nouă lume deschisă, personaje interesante și povestea captivantă pentru care seria este cunoscută.
 2. Bully 2: O continuare a jocului original Bully, care ar putea explora noi aventuri și provocări în lumea școlară sau în alte medii.
 3. Red Dead Redemption 3: O continuare a seriei Red Dead Redemption, care ar putea explora alte perioade și locații din Vestul Sălbatic sau chiar alte epoci.
 4. L.A. Noire 2: O continuare a jocului de detectivă L.A. Noire, care ar putea aduce noi cazuri de investigat și o poveste captivantă.
 5. Midnight Club 5: O continuare a seriei Midnight Club, care ar putea oferi curse urbane intense și personalizare avansată a mașinilor.

Știai că …?

Rockstar Games, o prezență proeminentă în industria jocurilor video, și-a câștigat reputația prin creații captivante și inovatoare?

Numele companiei evocă aspirația spre celebritate și excelență, reflectând atât angajamentul său față de calitate, cât și impactul cultural pe care l-a avut de-a lungul anilor.

Jocurile sale, în special seria Grand Theft Auto, au generat atât controverse, cât și adulație, datorită conținutului lor provocator și detaliilor meticulos realizate.

Cu o abordare meticuloasă în proiectarea mediilor și o strategie rară în ceea ce privește lansările, Rockstar Games continuă să fie un lider în industria jocurilor video, alimentând anticiparea și entuziasmul fanilor în fiecare nou proiect.

Despre Grand Theft Auto 6 (GTA 6):

grand theft auto 6

ZonaIT a realizat un articol de calitate despre GTA 6, în care sunt prezentate toate informațiile cunoscute până în prezent. Te invit să arunci o privire asupra acestui articol.

Cum poti juca aceste jocuri?

Jocurile dezvoltate de Rockstar Games pot fi jucate pe o varietate de platforme, inclusiv consolele PlayStation, Xbox și Nintendo Switch, precum și pe PC-uri.

Bineinteles prin intermediul platformelor de distribuție digitală precum Steam, Epic Games Store și Rockstar Launcher.

În plus, unele titluri precum Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto: Vice City și Bully sunt disponibile și pentru dispozitive mobile, permițând jucătorilor să se bucure de aceste experiențe pe iOS și Android.

Indiferent de preferințele și necesitățile jucătorilor, Rockstar Games oferă o gamă largă de opțiuni pentru a experimenta și a savura lumea lor captivantă și plină de acțiune.

Despre Lansările lor Principale:

Rockstar Games a lansat o serie de jocuri de succes în decursul anilor. Printre cele mai cunoscute titluri se numără:

Seria Grand Theft Auto (GTA):

grand theft auto
 1. Grand Theft Auto III (2001): Un punct de cotitură în istoria jocurilor video, primul joc GTA în 3D și prima intrare în seria GTA să ofere o lume deschisă completă.
 2. Vice City (2002): Plasat în anii ’80, jocul urmărește povestea unui protagonist care încearcă să-și facă un nume în lumea interlopă a Vice City-ului.
 3. San Andreas (2004): Un joc extins care oferă o lume deschisă uriașă, inspirată din California și Nevada anilor ’90, și o poveste bogată despre gangsteri și corupție.
 4. Grand Theft Auto IV (2008): Un alt punct de cotitură, oferind o poveste complexă și o lume deschisă în Liberty City, cu grafică și gameplay îmbunătățite.
 5. Grand Theft Auto V (2013): O experiență monumentală, cu o lume deschisă incredibil de detaliată și povestea interconectată a trei protagoniști.
 6. Grand Theft Auto Online (2013): Componenta multiplayer a Grand Theft Auto V, care permite jucătorilor să exploreze și să interacționeze într-o versiune online a Los Santos-ului.

Seria Max Payne:

max payne
 1. Max Payne (2001): Jocul original care a introdus lumea sumbră a detectivului Max Payne, oferind un gameplay captivant și o poveste intensă.
 2. Max Payne 2: The Fall of Max Payne (2003): Continuarea directă a primei aventuri a lui Max Payne, aducând îmbunătățiri la mecanicile de joc și dezvăluind noi capitole din viața protagonistului.
 3. Max Payne 3 (2012): O revenire spectaculoasă a seriei, care îl plasează pe Max Payne în Sao Paulo, Brazilia, și oferă o poveste tulburătoare și gameplay intens, cu elemente noi și inovatoare.

Seria Red Dead Redemption (RDR):

rdr2
 1. Red Dead Redemption (2010): Un punct de cotitură în jocurile de acțiune-aventură, oferind o experiență vastă și captivantă într-o lume deschisă a Vestului Sălbatic american.
 2. Red Dead Redemption 2 (2018): O prequelă a lui Red Dead Redemption, oferind o experiență vastă și detaliată în Vestul Sălbatic american, cu o poveste epica și un gameplay captivant.

Alte Jocuri Marca Rockstar:

bully
 1. Bully (2006): Cunoscut și ca „Canis Canem Edit” în unele regiuni, jocul explorează viața unui adolescent într-un internat, oferind o experiență unică și amuzantă.
 2. Manhunt 2 (2007): Un joc de acțiune și supraviețuire cu tematică horror, care a fost controversat pentru conținutul său violent.
 3. The Warriors (2005): Bazat pe filmul cu același nume, jocul urmărește aventurile unei bande din New York City, oferind o experiență autentică a anilor ’70.
 4. L.A. Noire (2011): Un joc de detectivă plasat în Los Angeles-ul anilor ’40, care utilizează tehnologia MotionScan pentru captarea expresiilor faciale și aduce o abordare nouă și interesantă a genului.

Castiga premii lunare! Mai multe informații aici.